Over EASI Network

Jarenlange ervaring om met u te delen

De communicatietechnologieën evolueren zeer snel en voortdurend en het is vaak moeilijk voor de gebruiker van deze oplossingen om de juiste keuzes te maken voor zijn dagelijkse activiteiten en om de ontwikkeling ervan te garanderen, aangezien het aanbod van verschillende actoren zoals integratoren en leveranciers talrijk is.

EASi Network is ontstaan uit deze constatering en uit de wens om bedrijven en instellingen advies, ondersteuning en opleidingen te bieden die volledig onafhankelijk zijn van fabrikanten en leveranciers.

Onze jarenlange ervaring met verschillende integratoren en operators heeft ons in staat gesteld om een overzicht te krijgen van de technische behoeften en oplossingen in diverse sectoren en voor verschillende soorten structuren zoals KMO’s, grote bedrijven, gezondheidszorg, diverse instellingen,.. Op basis van deze ervaring en door het gebrek aan onafhankelijk advies op de markt, hebben we besloten om deze verworven kennis tot uw dienst te stellen.

Wij bieden u onze advies-, ondersteunings- en opleidingsdiensten aan gedurende de evolutie van uw computernetwerk.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij helpen en adviseren u bij de keuze en uitvoering van hoogwaardige oplossingen die zijn aangepast aan uw behoeften en aan uw diensten.

  • Uw netwerk vertoont tekenen van traagheid, u heeft de indruk dat uw installatie minder efficiënt is, EASI Network kan u helpen door een audit van uw infrastructuur uit te voeren.

  • EASI Network vous offre des conseils personnalisés en fonction de vos besoins et vous accompagne tout au long de vos projets réseaux et télécoms.

  • Nous proposons des formations dans les domaines des réseaux informatiques et télécoms en format standard ou à la carte selon vos besoins et les demandes.

Audit

Nous mettrons en avant sur cette accroche un service à mentionner concernant votre activité.

Conseils

Nous mettrons en avant sur cette accroche un service à mentionner concernant votre activité.

Formations

Nous mettrons en avant sur cette accroche un service à mentionner concernant votre activité.

Kwalitatieve service dankzij constante bijscholing

Wij willen uw langetermijnpartner zijn wat betreft het begrijpen van uw bedrijf en het respecteren van uw interne structuren. De geleverde diensten zijn van hoge kwaliteit door de voortdurende update van onze kennis en de constante bijscholing van onze ervaren medewerkers en door de nauwgezetheid en de ernst van onze studies. Onze verschillende certificeringen bieden u de zekerheid van een hoog kennisniveau over de oplossingen die op de informatietechnologiemarkt worden aangeboden. Wij verkopen geen apparatuur, dit zeer belangrijke punt verzekert ons en verzekert u van een totale onafhankelijkheid wat betreft de adviezen en oplossingen die wij u bieden.

De gekozen richting na onze ondersteuning wordt altijd in perfecte communicatie en in overeenstemming met uw interne diensten uitgevoerd.

EASi Network, architect van uw computernetwerk.